KESÄN 2024 ALKEISUIMAKOULU 5 – 6v, 5x klo 17 – 18 (elokuu)

30,00 

Kesän 2024 alkeisuimakoulu 5 - 6 -vuotiaille

5x (5. - 9.8.2024)

klo 17.00 - 18.00

 

Vaatimus: Vähintään 5 vuoden ikä, sekä omatoimisuus puku- ja pesutiloissa ohjaajan johdolla.

 

Teemat: Veteen totuttelu, kastautuminen, kellunta, liu’ut, alkeisselkä, myyräuinti ja sukellukset.

 

Opetus tapahtuu: Opetusallas (syvyys 0,6m - 0,9m)

 

Poissaolot:  Uimakoululaisen sairastuminen tai uimakoulun peruuntuminen ohjaajan toimesta korvataan uimalipuilla. Poissaoloja muista syistä ei korvata.

 

Lisätiedot: Ilmoittaudu tullessasi kassalle ja jätä ulkovaatteet aulan naulakkoon. Ohjaaja ottaa ryhmän vastaan kahviossa aloitus ajankohtana. Harjoitteita tehdään ryhmän tason mukaan. Pitkät hiukset pompulalle. Uimakoululainen voi ottaa omat uimalasit mukaan, mutta ne tulisi olla valmiiksi säädetyt. Jos lapsi menee vanhemman kanssa uimaan ennen uimakoulun alkua tai jos lapsi jää uimakoulun jälkeen vanhemman kanssa uimaan, ilmoita siitä kassalle. 

 

Muuta: Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kurssi toteutuu, mikäli ryhmään saadaan vähintään 5 uimaria. Tarkista ilmoittautumisen jälkeen, että sait ilmoittautumisestasi tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli et saanut tilausvahvistusta, ota yhteys KitinVaparin kahvioon: 044 4745450. Jos jäit ilman paikkaa ja ryhmä kerkesi täyttyä, ilmoittaudu varasijoille laittamalla sähköpostilla lapsesi sekä itsesi tiedot, sekä ryhmä mihin haluaisitte varasijalle osoitteeseen liikunta@kannus.fi. 

 

Sisarusalennus -50%

Käytä osatessa sisarukselle paikkaa koodia: sisarus50

HOX! Ensimmäinen lapsi maksaa normaali kurssihinnan.

 

 

Hinta: 30€

3 varastossaTuotetunnus (SKU): 927 Osasto: