Pilatesta aloittelijoille 2.10-23.10.

0,00 

 

 

Pilatesta aloittelijalle

 

2.10.-23.10. (4 x kurssi) klo 20.05-20.55

 

Takalon koulun liikuntasali, kulku Takalonkadun puoleisesta päätyovesta

 

Maksuton kannuslaisille 18-65 -vuotiaille, sekaryhmä

Maanantai klo 20.05-20.55

 

Tämä kurssi tutustuttaa sinut pilateksen maailmaan helppojen, mutta tehokkaiden harjoitteiden avulla. Pilates on Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa kehittämä kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa erityisesti keskivartalon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Pilatesharjoittelu tehdään hengityksen rytmiin ja tunnilla harjoitukset etenevät virtaavasti alusta loppuun asti.

 

Tämä pilates-kurssi on suunnattu aloittelijoille tai vain vähän pilatesta harjoittaneille. Tunnilla keskitytään perustekniikkaan ja suurin osa harjoitteista on pre-pilates -liikkeitä. Liikkeitä tehdään monipuolisesti seisten, selinmakuulla, polvillaan, vatsallaan ja kylkiasennossa.

 

Ryhmä on maksuton ja se on osa Hyvinvoiva Kannus -hanketta, jonka tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen liikuntaryhmiä ja lisätä kannuslaisten liikkumista ja hyvinvointia. Laitathan päällesi joustavat vaatteet, pilates-tunnilla ollaan sukkasillaan. Mukaan voit ottaa pienen pyyhkeen pään alle korokkeeksi. Et tarvitse omaa patjaa. Huomaathan ystävällisesti, että ilmoittautumalla mukaan sitoudut osallistumaan kurssille! Ilmoitathan poissaoloista, jotta mahdollisesti varallaolijat pääsevät myös mukaan.

 

 

Ohjaajana kurssilla PilatesHealth -ohjaaja Marianne Nivala puh. 044 4745 453 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 50620 Osasto: